Vasaros vestuvių ypatumai

Vasara – vestuvių metas. Tik ar išties suvoki, jog tavo vestuvės vyks VASARĄ?
Į ką turėtum atsižvelgti planuodama savo šventę? Patyrę vestuvių planuotojai
kužda tau keletą niuansų, kuriuos verta turėti omeny ruošiant savo vestuvių
pokylį.

Atsargiai – gamta!

Jaukus vestuvių pokylis kaimo turizmo sodyboje prie ežero… Uodai į
pasilinksminimų sąrašą neįskaičiuoti. Bet jų veikiausiai bus. Tad tualete, greta
skysto muilo, pastatyk svečiams ir keletą purškiklių, saugančių nuo įkyrių
vabzdžių atakų.

Torto kiaulystės

Užsakinėdama tortą atkreipk dėmesį ne tik į jo sudėtį, bet ir į tai, kokiu kremu
jis apteptas. Dailios sviestinės rožės karštesnę vasaros dieną gali vos per
valandą virsti išskydusia riebalų balute. Tad prašyk torto, glaistyto cukraus
kremu, morengine mase ar marcipanais. Jie – patvaresnis pasirinkimas.

Beje, skonis – taip pat svarbu. Net jei tu dievini šokoladinį tortą, vasaros
šilumoje jis daugeliui svečių gali būti pernelyg sunkus. O pasirinkusi gaivų
citrusinių vaisių ar uogų skonį tikrai neapsiriksi.

Įkalinti rūbuose

Vestuvės – tam tikra prasme karnavalas. Ir bent jau nuotakai, jaunikiui bei jų
pulkui tenka iki pat šventės pabaigos kęsti savo kostiumus. Jei nori jaustis
patogiai – atkreipk dėmesį ne tik į savo suknelės ir jaunikio kostiumo modelį,
bet ir į medžiagą, iš kurios jie pasiūti. Sunkios medžiagos, daug sintetikos ir
tave, ir tavo išrinktąjį gali įkalinti tikroje pirtyje. Todėl vasaros šventei
tau geriau rinktis lengvesnę, atviresnę ir vėsesnę suknelę, o prireikus ją
papildyti švarkeliu. Savo brangiausiajam taip pat patark įsigyti lengvą ploną
vasarinį kostiumą, kurio sudėtyje būtų natūralaus pluošto.

Nepamiršk rūbų specifikos ir rinkdama sukneles pamergėms, jei nusprendei, kad
jos turėtų siūdintis vienodas. Kuo mažiau pasijonių ir pamušalų – tuo žvaliau
jausis tavo bičiulės.

Spąstai ant stalo

Riebus, sunkus maistas karštą vasaros dieną? Ar bent įsivaizduoji, kas iš svečių
gebėtų sukirsti 2 Kijevo kotletus, kai lauke +25-30 laipsnių? O juk būtent tokią
standartinę porciją siūlo daugybė restoranų.

Jei dėl meniu tarsiesi pati – pasirūpink, kad būtų užsakyta lengvesnio maisto,
daugiau gaivių salotų, vaisių ir gėrimų. Ir atsargiai su užkandžiais,
pagamintais naudojant želatiną – jie taip pat gali prarasti „prekinę išvaizdą“
dar prieš pasakant pirmąjį tostą.