Naujienose Vaistuose Ligose Detalioji paieška
Mob
Versija
Prisijunkite - daugiau informacijos, daugiau naujienų, daugiau galimybių!
Užsiregistruoti Priminti slaptažodį
Apklausa
Kuris pasveik.lt skyrelis Jums yra aktualiausias/informatyviausias?

Balsavimai
Augaliniai preparataiPrenumeruoti RSS
Pasveik.lt aplikaciją Jūs galite parsisiųsti ne tik
iPhone bet ir Android telefonams !
Skelbti

fluanxol

egle

2010-08-07 14:56:26
gintarui. zinai si vaista ir as vartojau, tie patys neglavimai mane kankino, dabar tik jauciu pastovu nerima, kuri nugaliu isgerus lekxetonili. jei tu jauti kad tikrai tave dirgina sis vaistas, mesk ji, nes ir as jo negalejau vartot, kazkas vykdavo ne taip, geriau nebus jei gersi juos, nebijok ir svilpink i siuksline. ir be to situacija turi valdyti pats, juk tu zinai kad tas nerimas tavo netikras, zinau kad sunku yra tai pripazint, nes ir man... Plačiau

gintaras

2010-07-25 11:39:19
tiesa man 22 metai

gintaras

2010-07-25 11:38:52
taigi,noriu konkreciai suzinoti kam dazniausiai yra skiriamas sis vaistas?geriu as ji jau truputi daugiau nei metai laiko ir man atsibodo...kai pradejau vartot fluanxol uzeina tokios busenos kad net sunku jas kitam zmoguj apibudint.kartais neiseina susikoncentruot...visiskai!galvoje atrodo kad tokia jau kose kad imi jaustis kaip budamas debilas ir tai zinodamas. man viskas prasidejo nuo nerimo sutrikimo,menesi gal du jauciaus taip blogai kad ... Plačiau

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.