taigi,noriu konkreciai suzinoti kam dazniausiai yra skiriamas sis vaistas?geriu as ji jau truputi daugiau nei metai laiko ir man atsibodo...kai pradejau vartot fluanxol uzeina tokios busenos kad net sunku jas kitam zmoguj apibudint.kartais neiseina susikoncentruot...visiskai!galvoje atrodo kad tokia jau kose kad imi jaustis kaip budamas debilas ir tai zinodamas.
man viskas prasidejo nuo nerimo sutrikimo,menesi gal du jauciaus taip blogai kad ...
Plačiau
taigi,noriu konkreciai suzinoti kam dazniausiai yra skiriamas sis vaistas?geriu as ji jau truputi daugiau nei metai laiko ir man atsibodo...kai pradejau vartot fluanxol uzeina tokios busenos kad net sunku jas kitam zmoguj apibudint.kartais neiseina susikoncentruot...visiskai!galvoje atrodo kad tokia jau kose kad imi jaustis kaip budamas debilas ir tai zinodamas.
man viskas prasidejo nuo nerimo sutrikimo,menesi gal du jauciaus taip blogai kad nezinojau kur detis.man budavo panikos atakos,bet dabar kai man ju nebera tai pamascius suvokiu kad grynai panikos priepuoliai buvo gal kokius 4 kartus...siaip kai visa tai prasidejo,tai as nerima pastoviai jauciau kol nepradejau vartot seroxat,pamazu ipratau prie siu vaistu ir viskas lyg ir i vezias gryzo,tik beda tame kad man pasak mano psichiatres pasireiske ir sunki depresija,tai lankytis pradejau dar ir pas terapeute ir butent ji man dave atlikt testa po kurio rezultatu man ir israse fluanxol.as klausiau kodel man juos reikia gert,bet man visi vis skirtingai sako...psichiatre sako kad cia kaip priedas prie seroxat,terapeute teige kad neva del mano asmenybes pokyciu,o kur paskaitai tai isvis parasyta kad sis vaistas negydo nerimo sutrikimo,skiriamas labiau psichozem ir sizofrenijei gydyti...nu nezinau,man ne vienas neuzsimine apie psichozes ar galima sizofrenija,tai as ir po siai dienai nesuprantu ir man daktarai nepaaiskina lyg cia kazkokia labai didele paslaptis...bet tai sveikata juk mano,ar ne?paskaiciau prie ko sis vaistas gali nuvest tai man ta pacia minute norejos tas tabletes ziurkem i kanalizacija nuleist...
ir seip nors man tie vaistai ir padejo su nerimu susitvarkyt (buna kad uzeina toks nerimas,bet as jo nesureiksminu),bet as nebesijauciu taip kaip anksciau...isvis kartais nebesijauciu kaip zmogus.o dar per tas depresijas virssvorio isigijau ir hipertenzija atsirado,tai as ne nezinau ant kiek man saugu si vaista vartot,nes dar priedu tokius vaistus prestarium geriu nuo spaudimo.gal man isvis vaistus reikia keist ar bandyt mest?..tiesiog nebenoriu taip gyvent.ar kas nors galit pasakyt kas ir kaip,buciau labai dekingas.
Mažiau