Sveiki,
Neiskenciu vel neisiterpusi… Nepazistu Juozo, nezinau jo kompanijos GLND, ir jo reklamuojamu produktu. Nieko negaliu apie juos pasakyti.
Manau, kad cia yra ta vieta, kurioje kiekvienas gali pasiulyti tai ka zino. Manau, kad si vieta turi buti kontroliuojama gydytoju, kurie turetu pareiksti savo nuomone apie cia siulomus produktus.
Kodel jus taip esate isitikine, kad tik vaistai, perkami vaistinese gali jums padeti?
Ar tikrai pad...
Plačiau
Sveiki,
Neiskenciu vel neisiterpusi… Nepazistu Juozo, nezinau jo kompanijos GLND, ir jo reklamuojamu produktu. Nieko negaliu apie juos pasakyti.
Manau, kad cia yra ta vieta, kurioje kiekvienas gali pasiulyti tai ka zino. Manau, kad si vieta turi buti kontroliuojama gydytoju, kurie turetu pareiksti savo nuomone apie cia siulomus produktus.
Kodel jus taip esate isitikine, kad tik vaistai, perkami vaistinese gali jums padeti?
Ar tikrai padeda? O jei ir padeda kuriai nors ligai, tai ar nepakenkia jusu organizmui?
Pripazinkite, kad liepzieziu arbata yra daugiau geriau “numusti” temperatura, nei koks nors vaistas; kad gerkle skalauti yra geriau su lengvu druskos tirpalu, kad mazinti cukraus kieki kraujuje galima melyniu lapu arbata ar virtais svogunais. Juk cia taip pat yra maistiniai augalai, o taip pat ir liaudies ismintis, susikaupta per daugybe metu.
As pati dirbu Rytu Netradicines Medicinos kinu kompanijoje… ir noriu perduoti zmonems informacija apie ten gaminamus preparatus. Pati juos naudoju, mano seima ir draugai naudoja. Puikus rezultatai. Tikrai nenoriu pasinaudoti zmoniu nelaimemis. Parduodu produktus ta pacia kaina kaip ir perku (40% pigiau). Paklausite kodel nenoriu uzdirbti? Paprasciausiai, esu pensininke, turiu lako ir nors tokiu budu noriu buti kam nors naudinga.
Jei tie produktai yra naudojami ne profilaktikai, be gydytojo prirasymo, ju neparduodu is viso.
Mano manymu tik tradicines medicinos gydytojas, susipazines su tais produktais, gali nustatyti vartojimo doze ir tvarka, rekomenduojant juos zmonems. Todel ir rekomenduoju zmonems, pries pradedant naudoti kompanijos preparatus, nueiti i konsultacija pas musu gydytojus. gmp@usa.com
Mažiau