laba diena, turiu siokia tokia problema, apacioja liemens ant uzpakalio prie kaulo isaugo guzas toks wisai didokas

tas guzas per 5cm auksciau nuo iseinamosios angos prie kaulo, jis gan didokas toks kiausinio formas daznokai man jy niezti biski skauda kaip sedziu bet kesti galima, kaip waikstai tai beveik nieko nejauciu jai aisku nepradeda jo niezeti... t...
Plačiau
laba diena, turiu siokia tokia problema, apacioja liemens ant uzpakalio prie kaulo isaugo guzas toks wisai didokas

tas guzas per 5cm auksciau nuo iseinamosios angos prie kaulo, jis gan didokas toks kiausinio formas daznokai man jy niezti biski skauda kaip sedziu bet kesti galima, kaip waikstai tai beveik nieko nejauciu jai aisku nepradeda jo niezeti... taid reiktu pagalbos is jusu, nes as siuo metu anglijoj ir galvojau eiti pas daktarus, bet pirmiau noreciau ka nors daugiau suzinoti apie ta guziuka kad tureciau ka anglu daktaram pasakyti nes jie dazniausiai nekreipe demesio, na dar zainoma cia prisiskaiciau apie kaulu navikus, isvarzas ir panasiai,... P.S. dirbu sunku fiziny darba po darbo sporto klube pakilnoju wiana kita sunkesny swory, esu wartojas steroidu(manau tai reiktu pamineti) na tiesiog noreciau zinoti ar cia labai blogai jog tas guzas isaugo ar ne, jai jau cia rimta problema tai gal jau ir y Lietuva waziuoti

aciu uz demesy, lauksiu atsakymo
Mažiau