Naujienose Vaistuose Ligose Detalioji paieška
Mob
Versija
Prisijunkite - daugiau informacijos, daugiau naujienų, daugiau galimybių!
Užsiregistruoti Priminti slaptažodį
Apklausa
Kuris pasveik.lt skyrelis Jums yra aktualiausias/informatyviausias?

Balsavimai
Dienos anekdotasPrenumeruoti RSS

Ligoninės chirurgas šaukia valytojai:
- Marija, ar tvarkydamasi neišmetei inkstų?

archyvas
Pasveik.lt aplikaciją Jūs galite parsisiųsti ne tik
iPhone bet ir Android telefonams !
Skelbti

epilepsija

Deividas

2011-11-20 20:09:08
Sveiki as epilepsija sergu jau 11 metu o man tik 18 as geriu vaistus ir dziaugiuosiu savo gyvenimu dar buna tai kad pasikartoja bet labai jau silpni ne taip kad nukrenti ir purtaisi tik galvos skausmas : ) :8 :SPlačiau

Audrita

2011-10-26 21:07:02
Sveiki, niekada nemaniau, kad man taip gali nutikti,bet stai budama 10m.susirgau sia liga, po puses metu gydymo neturejau nei vieno priepuolio, kurie mane istikdavo 11h. vakare.kuriu zinoma as neprisimenu, mama sake , kad dusdavau :( ir stai dabar man budamai 22metu pasikartojo, bet jau kitokios formos, isgriuvau be samones, su traukuliais.Bet laikau save opt... Plačiau

Karolis

2011-06-02 18:55:58
Sveiki pirmas priepuolis mane istiko kaip man buvo kokie 6 metai vartojau vaistus priepuolių nebuvo kol baigiau vidurine, po to įgijau specialybe darbas mano itemptas reikalaujantis daug nervu labai daug streso todėl priepuoliai vel atsirado geriau vaistus pradzioj finlepsina po to convulexa priepuolių nebuvo 2 metus tada daktarė nutraukė gydymą . Vaistų nevartojau 3 metus priepuolių nebuvo iki s/m gegužės 30 dienos. Tai kaip suprantu liga a... Plačiau

Simona

2011-05-01 09:16:26
Aš sergu tuberkuliozine skleroze epilepsija jau nuo venerių metukų o pačiai jau 20 metų.Kol tapau suaugus gėriau Finlepsiną tai tų priepoliu nebuva beveik o kai perėjau pas suaugusių gydytoją tada pradėjau gert įvarius vaistus prasidėja labai dažnūs priepoliai ypač naktį arba vakare. Pagrinde geriu Trileptali topamaxa ir depakina. Būna ilgi kurių nejaučiu priepolių ir trumpi o iškrist neiskrentu. Daktaras dar sako įmanoma išgyt man bet kaip b... Plačiau

Vitas

2010-10-21 17:52:00
Aš pats sergu epilepsija nuo 16 metų, dabar man jau 22. Man dar pasisekė, priepuoliai ištinka tik miegant (nuo 01 iki 04 val.) ir trunka apie 5 - 10 min., o priepuoliai gan reti - į metus 1 - 2 priepuoliai. Kaip šiandien pamenu savo tėčio veidą po galutinės diagnozės, vargšas vos laikėsi, matėsi, jog jam labai sunku (su juo buvau pas daktarą)... Bet mėnesio namiškiai, kiek pastebėjau, apsiprato, susitaikė... Bet jų miegas gretimam kambary pas... Plačiau

Kristina

2010-05-25 10:46:29
Sveiki. Gal kas nors vartojat vaistus Finlepsin arba Piracetam Egis? Ka galit apie juos pasakyti?

irena

2009-07-14 15:47:31
astai.norejau paklausti gal galetum pasakyt pas koki gyd.gydaisi.mano dukra serga epilepsija 5metai.vazinejom i vilniu ir i kauna,bet nieko gero.liga tik paumejo.dziugiuosi kad tau geriau.

Paulius_anonimas

2009-03-30 21:45:36
Asta, Kaip suprantu dabar vartoji Lamictal, o depakine tik po 1tb/d. Man atrodo depakine jau kepenis pragraužė.

Asta

2009-03-29 20:43:22
as epilepsija sergu 9 metai depekine vartoju mazdaug 5 metus. Priepuoliu nera jau 4 metai. Pries tai buvo atlikta daug tyrimu EEG tomografija, MRT, kompiuterine stenografija. kol atitaike vaistus vargo gydytojai. Kol neatsirado tuo metu nauji vaistai Lamictal.Pagaliau dingo priepuoliai ( pries tai negalejau gyvent pilnavercio gyvenimo, per diena budavo 9- 15 priepuoliu) . Siuo metu Depakine geriu tik 1 tab per diena ir tai tik daugiau profilak... Plačiau

GP

2009-03-26 16:52:20
Na, jei jau gavau "pylos" tai ir privalau atsakyti.... As nesu nei vaistininke, nei gydytoja, bet tos produkcijos vartotoja ir reklamuotoja. Gal neteisingai issireiskiau, ir todel manes nesupratote. Todel noriu jusu atsiprasyti… As perdaviau informacijos tiek kiek pati zinau. Cia nera vaistai, kaip jau jus pati pasakete, todel ir nera registruoti ten, kur yra registruojami vaistai. Jau rasiau anksciau, kur jie registruoti ir daviau reg... Plačiau

JurateGG

2009-03-25 21:01:52
To juratebb@gmail.com ir GP. As dariau uzklausima i Valtybine vaitu kontroles tarnyba del zemiau minetu preparatu. Taigi galite pasiskaityti oficialu atsakyma cia http://www.vvkt.lt/index.php?3480073511. Taigi mielos merginos LINCHI nera naudojamas epilepsijos gydymui. Tai yra maisto PAPILDAI, kitaip tariant vitaminai. As suprantu, kad tai jusu darbas. Dar GP normaliau apraso, bet anot gerb juratebb@gmail.com sitie preparatai yra patys geriau... Plačiau

Paulius_anonimas

2009-03-23 23:09:17
Aš suprantu, kad tai jūsų verslas ir ginčytis beprasmiška, neįmanoma įrodyti, kad padeda. Kai kas teigia, kad stiklinė vandens ryte- panacėja, o jei tai tirpsmo ar "gyvas" vanduo tai iš viso "atsibos" ir gyvent sveikam :) Tačiau tam, kad įrodyt prireiks dešimtmečių, o jei ir susirgs tai bus paaiškinta, kad jau čia vanduo bejėgis. Kaip galima tokius dalykus ... Plačiau

GP

2009-03-17 17:54:57
Gerbiamas Pauliau, ilgai galvojau apie tai, ka jus parasete. Kiek supratau Jurate dirba Kinu kompanijoje, kurios preparatai yra patikrinti ir iregstruoti Lietuvoje. Pati dirbu ten ir esu siek tiek susipazinusi su tais preparatais. Juose nera nei laselio chemijos, jie yra labai veiksmingi ir daugeliu atveju zmonems yra didele pagalba. Aisku, kad jie ne nuo visu ligu ir jie nera vaistai, bet jie stiprina imunine sistema, o esant stipriai imunine... Plačiau

Paulius_anonimas

2009-03-12 21:53:32
Erzina čia visokie spameriai tipo Jurate su savo surogatais, ir be to yra problemų dar čia naudojasi iš žmonių problemų ir skausmo. Šiaudų prisivalgyti ko gero geriau padės ir pakenks mažiau nei neaiškios kilmės chemija. Bent sąžinės turėtų, gaila čia moderatoriaus šiame forume nėra, turėtų visą šį mėšlą prafiltruot, o tai dar neduokdie kas ir nusipirks. Būkite budrūs. Sukčiai nesnaudžia.

JurateGG

2009-03-10 22:47:42
Gerb juratebb@gmail.com Jusu taip isgirti preparatai Linchzhi ir Kordicepsas mano ziniomis nera itraukti i vaistu registra Lietuvoje. > ( (Tai galit visi pasitikrinti cia: http://www.vvkt.lt/index.php?3273315338#2 ir http://extranet.vvkt.lt/paieska_test/) Tai reiskia kad auksciau mineti preparatai neatitinka vienokiu ar kitokiu reikalavimu, kad butu uzregist... Plačiau

Jurate

2009-03-04 20:37:34
Apie vaistu nuo epilepsijos sukeliama salutini poveiki Kordicepsas yra kaip bio(imuno)reguliatorius reguliuoja (atstato) inkstu glomerulus. Tokiu budu uzkertamas kelias baltymu patekimui i slapima. Kordicepsas reguliuoja hormonu eritropoetino bei renino gamyba inkstuose. Inkstų glomerulai funkcionuoja kaip kraujo plazmos baltymų molekulinis filtras: vienus baltymus sulaiko, kitus praleidžia. Teigiamą krūvį turintys baltymai, glomerulų ka... Plačiau

Jurate

2009-03-04 18:31:02
Geriausias vaistas nuo epilepsijos yra Linchzhi preparatas, produkcija gaminama tarptautines Kinijos korporacijos Feniks (Fohow) Produkcija sertifikuota ne tik Lietuvoje, bet ir kitose salyse, neseniai sertifikavo net Izraelis, nors ten sertifikatus gauti yra "kosmosas", jeigu domites, tai, manau, zinote:) Sios kompanijos produktu tyrimai daryti taip ... Plačiau

diana

2009-03-04 14:26:19
Gal kas zinot ar priklauso prieziura ar globa serganciam epilepsija, gal kas apsiformine?.Gal kokia parama ar lengvatos.VaikŠtom pas psichiatre,bet vaistus visa kaina reike pirkti.:(

Jurate

2009-03-04 01:09:55
To: Gerb.juratebb@gmail.com ir GP Labai noreciau suzinoti taptautini pavadinima situ tableciu??? Ir kokiu budu atminties pablogejimas, senatvines silpnaprotyste, protinio vystymosi atsilikimas yra susijes su epilepsija??? Ar jos yra registruotos kaip farmacinis produktas kokioje nors EU salyje? Ir jei taip galima gauti nuoroda. Is anksto dekoju. Rasykim man jurakute@yahoo.co.uk

Jurate

2009-03-02 23:48:19
Sveiki, nuo epilepsijos padeda Linchi, jei jums tikrai idomu, parasykite el pasta, atsiusiu video medziaga- zmoniu atsiliepimus apie tai. Linchi - smegenu kapsules - skiriamas ir prie atminties pablogejimo, senatvines silpnaprotystes, protinio vystymosi atsilikimo. Jurate 8-686-91212 arba juratebb@gmail.com
Puslapiai:
1

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.