Naujienose Vaistuose Ligose Detalioji paieška
Mob
Versija
Prisijunkite - daugiau informacijos, daugiau naujienų, daugiau galimybių!
Užsiregistruoti Priminti slaptažodį
Apklausa
Kuris pasveik.lt skyrelis Jums yra aktualiausias/informatyviausias?

Balsavimai
Dienos anekdotasPrenumeruoti RSS

Ligoninės chirurgas šaukia valytojai:
- Marija, ar tvarkydamasi neišmetei inkstų?

archyvas
Pasveik.lt aplikaciją Jūs galite parsisiųsti ne tik
iPhone bet ir Android telefonams !
Skelbti

insultas

Anonimas - Anonimas

2008-10-14 23:23:03
Pačiai teko labai daug kartų susidurti su žmonėmis, kuriuos ištiko toks pats likimas kaip ir jus, nes esu kineziterapeutė. Nemažai žmonių buvo apatiški, be motyvacijos, nieko jiems nereikėjo.Tačiau artimųjų palaikymas,daktarų nuoširdus noras padėti, sugrąžino ne vienam žmogui norą gyventi.Ir tikrai nustebino, kai pradžioje žmogus negalėjęs valdyti kojos, rankos po sunkaus ir daug pastangų reikalaujančio darbo iš ligoninės žmogus išėjo savom ko... Plačiau

Anonimas - nora

2008-10-07 21:07:31
Dar pamiršau pridurti ,kad nieko iš alkoholinių gėrimų negeriu net ir alaus, ir sidro, ir vyno 13 metų . Nieko. Bet parūkau. Kartais

Anonimas - nora

2008-10-07 20:59:13
man 23 metų amžiaus buvo hemoraginis insultas. 50 ml buvo krešulys,9 paras komoje gulėjau. 95% buvo,kad mirsiu.O dabar 36 metų, dešnės rankos plaštakos nejudinu ir lėtai kalbu,bet pabaigiau universitetą, dirbu. Su vyru aš pati išsiskyriau Man padėjo, kad aš po tokios ligos valios įgyjau. Vaistų nuo epilepsijos vartoju vienus,paskutinis priepolis buvo prieš beveik 8 metus ir kavintono. Jokių raminančių,nuo miego.Miegu aš gerai, tai irgi svarbu.... Plačiau

Anonimas - Kristina

2008-07-23 13:39:17
Sveika Saule.Man teko su ta problema susidurti ir zinau,kaip sunku tai isgyventi,kai serga artimi zmones.Insulto sukelti padariniai buna ir tikrai baisus, kai kurie persirgusiu insultu zmoniu lieka neigalus.Tai ne tik asmenine zmogaus tragedija, bet ir medicinine, biologine ir socialine problema.

Anonimas - Saulė

2008-03-31 18:14:15
Sveiki, truputi baisoka tema, ypač, kai pačiai teko, tiksliau tebetenka tai išgyventi, bet pakalbėt apie tai būtinai reikia. Prisijunkite, jei tik teko kam su tuo susidurti, gal iš artimųjų kam tai nutiko, ar šiaip domina, o gal, kaip man reikia palaikymo bandant grįžti į gyvenimą, nes tikrai labai nelengva, bet jei jau padovanota gyvybė dar kartą, reikia kažkaip, o pageidautina kuo racionaliau,tą galimybę išnaudoti.

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.