pasveik
Ligos ir sindromai
Pagal ABC
Pagal organų sistemą
Vaistai
Vaistų paieška
Pagal ABC
Pagal raktinį žodį
Pagal ATC kodą
Pagal ligą ar organų sistemą
Kompensuojamų vaistų kainynas
Vaistų kainų palyginimas
Kelionių vaistinėlė

Konkursai
Klausk gydytojo
Užduoti klausimą
Atsakymai
Pagal organų sistemas
Pagal gydytojus
Sveikatos testai
Medicinos biblioteka
Forumas
Vardas
Slaptažodis
Priminti slaptažodį
Registracija į poliklinikas
Žmogaus anatomija
Vaistinės
Gydymo įstaigos
Pirmoji pagalba
Puslapio komentarai
Dietos
Ligoniams
Norintiems sulieknėti
Skelbimai

Vaistinėje pasirenkate:

Balsavimai

Odos berimas

Rolandas

2010-03-06 20:25:06
Labas vakaras. Taigi noreciau pasikonsultuoti del mane kamuojancios alergijos. Kazkur nuo 4 metuku pradejo berti,kai buvau maziukas stipriai berdavo plastakas,veida,ausis isoreje,alkunes,kelius. taip atrode jog buciau kaip nudeges nuo saules is mazu spuogeliu raudonu issiplesdavo i didele 5lt monetos dyzio raudona deme su viduryje puslele kuri pratrukdavo ir is ten versdavosi kaip vandenelis,dabar man 21,beria maziau bet vis dar, nors ir tos s... Plačiau
Labas vakaras. Taigi noreciau pasikonsultuoti del mane kamuojancios alergijos. Kazkur nuo 4 metuku pradejo berti,kai buvau maziukas stipriai berdavo plastakas,veida,ausis isoreje,alkunes,kelius. taip atrode jog buciau kaip nudeges nuo saules is mazu spuogeliu raudonu issiplesdavo i didele 5lt monetos dyzio raudona deme su viduryje puslele kuri pratrukdavo ir is ten versdavosi kaip vandenelis,dabar man 21,beria maziau bet vis dar, nors ir tos saules nebuna isberia plastakas ir ant alkuniu,biski keliu ir pora spuogu ant veido. atsiranda mazas raudonas spuogelis kuris taip dirgina ir pradeda plestis. esu labai per tuos spuogus prisikentejas,labai noreciau atsikratyti jais. Berimas pasilaiko apie 6-10 dienu ir praeina. bet nezinau net kas cia ir nuo ko ,nuo maisto ar nuo ko. esu kelis kartus kokiu 17-16 m gulejas klaipedos odos ligonineja,bet jie tikslios diagnozes taip ir nenustate pasake ,kad gali buti nuo saules,israse siuntima tirtis i kauna ar vilniu bet taip ir nebuvo laiko ten nuvaziuoti,nes reikia vaziuoti kai buciau isbertas. Praeina berimas ir vel viskas ok. per metus isberia kokius 4 k. man labai trugdo gyvent. > ( Mažiau

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.

Pažymėti puslapį |

PASVEIK.LT 2008 m.
puslapio naudojimo sąlygos