Labas vakaras. Taigi noreciau pasikonsultuoti del mane kamuojancios alergijos. Kazkur nuo 4 metuku pradejo berti,kai buvau maziukas stipriai berdavo plastakas,veida,ausis isoreje,alkunes,kelius. taip atrode jog buciau kaip nudeges nuo saules is mazu spuogeliu raudonu issiplesdavo i didele 5lt monetos dyzio raudona deme su viduryje puslele kuri pratrukdavo ir is ten versdavosi kaip vandenelis,dabar man 21,beria maziau bet vis dar, nors ir tos s...
Plačiau
Labas vakaras. Taigi noreciau pasikonsultuoti del mane kamuojancios alergijos. Kazkur nuo 4 metuku pradejo berti,kai buvau maziukas stipriai berdavo plastakas,veida,ausis isoreje,alkunes,kelius. taip atrode jog buciau kaip nudeges nuo saules is mazu spuogeliu raudonu issiplesdavo i didele 5lt monetos dyzio raudona deme su viduryje puslele kuri pratrukdavo ir is ten versdavosi kaip vandenelis,dabar man 21,beria maziau bet vis dar, nors ir tos saules nebuna isberia plastakas ir ant alkuniu,biski keliu ir pora spuogu ant veido. atsiranda mazas raudonas spuogelis kuris taip dirgina ir pradeda plestis. esu labai per tuos spuogus prisikentejas,labai noreciau atsikratyti jais. Berimas pasilaiko apie 6-10 dienu ir praeina. bet nezinau net kas cia ir nuo ko ,nuo maisto ar nuo ko. esu kelis kartus kokiu 17-16 m gulejas klaipedos odos ligonineja,bet jie tikslios diagnozes taip ir nenustate pasake ,kad gali buti nuo saules,israse siuntima tirtis i kauna ar vilniu bet taip ir nebuvo laiko ten nuvaziuoti,nes reikia vaziuoti kai buciau isbertas. Praeina berimas ir vel viskas ok. per metus isberia kokius 4 k. man labai trugdo gyvent.
Mažiau