Naujienose Vaistuose Ligose Detalioji paieška
Mob
Versija
Prisijunkite - daugiau informacijos, daugiau naujienų, daugiau galimybių!
Užsiregistruoti Priminti slaptažodį
Apklausa
Kuris pasveik.lt skyrelis Jums yra aktualiausias/informatyviausias?

Balsavimai
Dienos anekdotasPrenumeruoti RSS

Ligoninės chirurgas šaukia valytojai:
- Marija, ar tvarkydamasi neišmetei inkstų?

archyvas
Pasveik.lt aplikaciją Jūs galite parsisiųsti ne tik
iPhone bet ir Android telefonams !
Skelbti

hipochondrija

2010-05-08 18:41:22
Man kaip ir Gintarui viskas prasidejo nuo depresijos.Jis cia taip viska aiskiai aprase,kad nera net ka pridurt.Pastovi baime,skausmai ir mintys apie mirti.Kodel mums taip galvojasi?Ar imanoma atsikratyt viso sito? Nei vaistai,nei psichologas man nepadeda.

gintaras

2009-12-26 14:48:19
man teko...ir ainu is proto.man ji nera diagnozuota bet dabar beveik esu tikras kad man butent hipochondrija arba nozofobija.mano atveju viskas prasidejo del nerimo sutrikimu,prasidejo ta prakeikta depresija o pamazu ir visokiu ligu baime.kai mane istiko nerimo priepolis buvau tikras kad mirsiu del infarkto,insulto ar dar ko.buvau toks garantuotas mirties faktu kad nebesugebejau susivaldyt,nezinojau ne kas dedas,nei kodel taip,bet buvau tikras... Plačiau

Rita

2009-04-04 10:35:40
Hipochondrija niekada nebuvo diagnuozuota, bet esu susidurus su perdetu ligu baime... amzinai skaudeti imdavo vis kita vieta, vis kitos bedos ir nusiramindavau tik padarius imanomus tyrimus. Tai nepaprastai varginantis dalykas, taciau tai psichologine problema ir ja reikia spresti. Mano baime ligoms dingo isvykus i uzsieni, kur gydytojai neturi issilavinimo,niekas nesirupina ir nera laiko kada sirgti

GP

2009-03-27 14:18:34
hipochondrija - tai ligu baime. Manyciau, kad tai yra liga, surista su psichika. Ligu baime tikriausiai yra tas pats kaip kokia nors kita baime. Reiskia reikia zmogaus, kuris padetu iveikti ta baime. Mano supratimu tokiam zmogui galetu padeti geras psichologas ar Rytu medicina. Ne, ne Fohow, bet joga ir labai praverstu apsilankyti Norbekovo kursose ar bent paskaityti jo knygas.

2009-03-26 16:19:45
Mielieji,parašykit visi kam teko su tuo susidurti.:S

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.