Ant operacinio stalo guli padavėjas. Pro šalį eina gydytojas, kurį jis dažnai matydavo savo kavinėje. Nudžiugęs padavėjas sudejuoja: "Gydytojau, padėkite". Šis tik trukteli pečiais: "Deja, ne mano stalelis. Tačiau kolega netrukus jus aptarnaus".
eddie
Angele
bet vis lengvesne forma, siaip be vaistu nezinau kaip reiktu nuramint ta busena, nes tuo metu atrodo kad vis blogeja ir blogeja sekundem, atrodo alpstu, baisu kai bunu viena namie su vaikais, galvojasi jetau jai nugriusiu, kas tada, tai isgeriu vaistu ir praeina... tikiuosi kad palaip...
Plačiau Saulė
vardaspavarde
odeta
anonimas - reniukas :)
toks jausmas aš apsigyvensiu toj poliklinikoj. Tiriu ta galvą iki išprotėjimo. Buvau pas endokrinologą, žiūrėjo skydliaukę, viskas ok, sakė galvos skausmai ne prie ko. Grįžau pas neurologą, o gi ten po BMR parašyta, kad padidėjus hipofizė. Ir vėl nusiuntė pas endokrinologą. O pas endokrinologą buvau jau po BMR. Tai ką, jis negalėjo paž...
Plačiau Jurgile
eglute
Jurgile
eglute
Jurgile
Jurgile
Kristina
Audrius
anonimas
Audrius
egle
, jokie''apsavaiginimai'', jokie burtai
cia nepades. Gerkim antidepresantus ir laukim geresniu laiku, sekmes visiemsKristina
nes tos dienos tokios bjaurios,anksti temsta,viduj ir taip negera.Man tai keisciausia tai,kad as begerdama cipramili atsistojojau ant koju,ir metus nejauciau nieko,taip gera buvo gyventi,ir vaistus pabande daktaras sumazint,pablogejo ryskiai,dabar jau 2 savaites ,kaip vel gryzau prie iprastos dozes,ir laukiu pagerejimo,a...
Plačiau 

Pasveik.lt aplikaciją Jūs galite parsisiųsti ne tik
O kas cia per vaistas Clomezopamas (nzn tiklsiai kaip rasosi)ar jis jums padeda sustabdyti panikos priepuoli?