Naujienose Vaistuose Ligose Detalioji paieška
Mob
Versija
Prisijunkite - daugiau informacijos, daugiau naujienų, daugiau galimybių!
Užsiregistruoti Priminti slaptažodį
Apklausa
Atšilus orams, padažnėja kojų tinimai, paūmėja venų varikozė , labiau jaučiamas kojų nuovargis.Ką Jūs renkatės šių simptomų gydymui:

Balsavimai
Dienos anekdotasPrenumeruoti RSS

Iš dviejų chirurgų pokalbio:
- Na, kaip operacija?
- Nuobodi... Su narkoze...

archyvas
Pasveik.lt aplikaciją Jūs galite parsisiųsti ne tik
iPhone bet ir Android telefonams !
Skelbti

aortos aneurizma

egle

2009-03-10 20:48:04
:(ar yra tokiu zmogeliuku kaip as;(, su smegenu aneurizma, man isoperuota, noreciau isgirst kitu nuomoniu ir savijautu

Anonimas - vilma

2008-12-28 19:33:03
sunku patiketi,bet kartais datarai neskiria migrenos nuo aneurizmos,zmogus kreipesi i ligonine del staigaus beprotisko skausmo,o jie sulasino laseline ir paleido namo,nusprende kad tai infekcija,savaite pravaiksciojo skausmuose,gere vaistus nuo infekcijos kazkokios,keliskart kreipesi i gydymo istaigas,bet reakcija nuline,kol truko aneurizma,pasekmes neaiskios,jaunas zmogus gali likti neigalus. kam sakyti aciu

Anonimas - egle

2008-08-24 13:53:24
man yra plysus aneurizma, operacija vyko 5val. gerai kad buvau ne viena namie , issigelbejau, tik man aneurizma galvoje, aciu dievui ir daktarams, o tu nedelsk

Anonimas - egle

2008-08-24 13:50:58
skubek, nes tai rimta,:(

Anonimas - Taniai

2008-05-22 15:57:17
Aneurizma - labai rimtas reikaliukas, nes didziausias pavojus, kai ji plysta.Tokiu atveju gali pagalba ir nespeti.Taciau tai priklauso nuo jos dydzio ir vietos. Atsakymas paprastas - pas kardiologus...

Anonimas - Tania

2008-05-22 11:43:20
Įtariama aortos aneurizma 5,3 Ar turiu rimtai susirūpinti? Padaryta echoskopija rajone,turiu nukreipimą pas Vilniaus kardiologus.

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.