Sveiki visi.Jezau,paskaiciau as jusu pokalbius ir visas kunas pagaugais eina!Eglei 2 net nezinau ka patarti.Lieka tik palinketi kantrybes,ramybes ir aisku,artumuju supratingumo ir palaikymo.Mano patirtis,lyginant su Jusiske,turbut daug menkesne,nes as jau beveik viska kaip ir pamirsau.Tiesa,kas pora menesiu vis einu i pokalbi su operavusia gydytoja,mat jiems neramu del tos mano arteriovenines malformacijos.Bet ta arteriovenine malformacija pas...
Plačiau
Sveiki visi.Jezau,paskaiciau as jusu pokalbius ir visas kunas pagaugais eina!Eglei 2 net nezinau ka patarti.Lieka tik palinketi kantrybes,ramybes ir aisku,artumuju supratingumo ir palaikymo.Mano patirtis,lyginant su Jusiske,turbut daug menkesne,nes as jau beveik viska kaip ir pamirsau.Tiesa,kas pora menesiu vis einu i pokalbi su operavusia gydytoja,mat jiems neramu del tos mano arteriovenines malformacijos.Bet ta arteriovenine malformacija pas mane labai mazyte ir labai giliai smegenyse,tai gyd sako,kad yra tik labai maza kraujavimo tikimybe.Aspati jauciuosi gerai,tik va itampos ir streso jau nebepernesu-pradeda skaudeti galva.Tai stengiuosi nesinervuoti ir nepersitemti.Geguze man nori daryti ta angiograma,tai pora dienu teks ligonineje praleisti ir po to jie ziures,ka daryti su ta arteriovenine malformacija.Siai dienai tai del jos mano gyvenimo kokybe nekencia,tai as paklausiu daktares,ar metams begant kraujavimo rizika islieka visad tokia pat maza,ar su amziumi dideja.Jei lieka visam gyvenimui tokia pat maza,tai as nieko nenoriu daryti,na,o jei metams begant rizika dideja,tai spresti ta dalyka reikia dabar,kol organizmas jauas ir lengviau pernesa visus chirurginius isikisimus.Tiesa,dar ka suradau internete,kad tie aneurizmu plusimai yra laipsniskai skirstomi i 1,2,3,4,5.Mano israse parasytas,kad as turejau 2lygio,pirmas lengviausias,antras sunkesnis ir t.t.O dabar dar kuo toliau tuo labiau kankina kaires kojos ir pedos skausmas,salimas,tirpimas.Gavau as cia is seimos gydytojo 6 osteopato seansus,tai jauciu,kad padeda,darau manksta kas ryta,lankau baseina.Buna dienu blogiau,buna geriau,taip ir gyvenu.Dziu zinia,kad is kart po Velyku vaziuoju trims sav pas mama-ji manes dar nemate po tos tragedijos,kuri vos nepverte aukstyn kojom viso gyvenimo.Visiems dziaugsmingu,spalvingu ir sveikatingu Sv Velyku!!!!!!!!
Mažiau