visa tiesa apie cholesteroli galiu atsiusti, jei ka domina. Ir iseitis yra. rasykite: imuniteto.stiprinimas@gmail.com
visa tiesa apie cholesteroli galiu atsiusti, jei ka domina. Ir iseitis yra. rasykite: imuniteto.stiprinimas@gmail.com
Mažiau
juozas
2009-05-04 11:47:16
cholesterolio kieki mazina GNLD "OMEGA-3PLUS",Siai dienai geresnes pagalbos ne neieskokite.www.harmonija.visiems.lt
cholesterolio kieki mazina GNLD "OMEGA-3PLUS",Siai dienai geresnes pagalbos ne neieskokite.www.harmonija.visiems.lt
Mažiau
Anonimas - Jule
2008-02-07 19:30:05
reiks ir man pamegint, tas kramtomas tabletytes, skamba tai tikrai neblogai...
reiks ir man pamegint, tas kramtomas tabletytes, skamba tai tikrai neblogai...
Mažiau
saulesspindulelis
2008-01-29 14:21:37
mano drauges irgi cholesterolio kiekis padidejes, tai ji dietini maisto papilda Bakol Fort vartoja,kiek zinau tai kramtomos tabletes, jos skirtos cholesterolio kiekiui reguliuoti, jei patinka, nes paprasta
mano drauges irgi cholesterolio kiekis padidejes, tai ji dietini maisto papilda Bakol Fort vartoja,kiek zinau tai kramtomos tabletes, jos skirtos cholesterolio kiekiui reguliuoti, jei patinka, nes paprasta
Mažiau
Anonimas - Eglute
2007-09-11 20:21:15
Mano vyras ir nera nutukes, bet jam rado cholesteroli padidejusi, nors viskas kita buvo gerai. Ir zinau kodel

jis valgo rytais kiausiniu, o ten yra daug cholesterolio. Gal ir Jus kaisiniu daug valgote?
Mano vyras ir nera nutukes, bet jam rado cholesteroli padidejusi, nors viskas kita buvo gerai. Ir zinau kodel

jis valgo rytais kiausiniu, o ten yra daug cholesterolio. Gal ir Jus kaisiniu daug valgote?
Mažiau
Anonimas - Mama
2007-08-17 09:45:37
Siuo metu jau kalbama, kad ne riebus maistas yra cholesterolio pertekliaus priezastis, o nesveikas gyvenimo budas. Pasirodo, kad su maistu gaunamas cholesterolis sudaro tik apie 30proc viso cholesterolio kraujyje... Taigi, neuztenka vien nevalgyti riebaus maisto ir kiausiniu. reikia ir daugiau judeti, nes cholesterolis riebalas, o judedami juos ir deginame. taip pat reikia maziau nervintis, nes stresas "suklaidina" musu organizma ir jis praded...
Plačiau
Siuo metu jau kalbama, kad ne riebus maistas yra cholesterolio pertekliaus priezastis, o nesveikas gyvenimo budas. Pasirodo, kad su maistu gaunamas cholesterolis sudaro tik apie 30proc viso cholesterolio kraujyje... Taigi, neuztenka vien nevalgyti riebaus maisto ir kiausiniu. reikia ir daugiau judeti, nes cholesterolis riebalas, o judedami juos ir deginame. taip pat reikia maziau nervintis, nes stresas "suklaidina" musu organizma ir jis pradeda daugiau gaminti nereikalingo cholesterolio..
Mažiau
Anonimas -
2007-08-01 20:00:52
Gal dau kiasuiniu valfote, ar maisto, kuriam gaminti jie naudojami? Nes kiasuinuose yra labai daug cholesterolio..
Gal dau kiasuiniu valfote, ar maisto, kuriam gaminti jie naudojami? Nes kiasuinuose yra labai daug cholesterolio..
Mažiau
Anonimas - reda
2007-07-30 15:50:55
Man 46metai.Mano cholesterolio koncentr.kraujyje7,4mml/l.Esu nenutukusi(ugis163,sveriu65).Riebiai nevalgau, tik megstu saldumynus, mazokai judu,daznokai stresuoju,esu nervuota.Tai gal cia ir yra priezastis?
Man 46metai.Mano cholesterolio koncentr.kraujyje7,4mml/l.Esu nenutukusi(ugis163,sveriu65).Riebiai nevalgau, tik megstu saldumynus, mazokai judu,daznokai stresuoju,esu nervuota.Tai gal cia ir yra priezastis?
Mažiau