Naujienose Vaistuose Ligose Detalioji paieška
Mob
Versija
Prisijunkite - daugiau informacijos, daugiau naujienų, daugiau galimybių!
Užsiregistruoti Priminti slaptažodį
Apklausa
Kuris pasveik.lt skyrelis Jums yra aktualiausias/informatyviausias?

Balsavimai
Dienos anekdotasPrenumeruoti RSS

Ligoninės chirurgas šaukia valytojai:
- Marija, ar tvarkydamasi neišmetei inkstų?

archyvas
Pasveik.lt aplikaciją Jūs galite parsisiųsti ne tik
iPhone bet ir Android telefonams !
Skelbti

cholesterolis

Rasa

2010-11-11 22:29:28
visa tiesa apie cholesteroli galiu atsiusti, jei ka domina. Ir iseitis yra. rasykite: imuniteto.stiprinimas@gmail.com

juozas

2009-05-04 11:47:16
cholesterolio kieki mazina GNLD "OMEGA-3PLUS",Siai dienai geresnes pagalbos ne neieskokite.www.harmonija.visiems.lt

Anonimas - Jule

2008-02-07 19:30:05
reiks ir man pamegint, tas kramtomas tabletytes, skamba tai tikrai neblogai...

Anonimas - pievugele

2008-02-03 14:29:09
as apie tas kramtomas tabletes irgi esu girdejus neblogu atsiliepimu, reiks ir man pabandyt, vis kazko juk imtis reik...:S

saulesspindulelis

2008-01-29 14:21:37
mano drauges irgi cholesterolio kiekis padidejes, tai ji dietini maisto papilda Bakol Fort vartoja,kiek zinau tai kramtomos tabletes, jos skirtos cholesterolio kiekiui reguliuoti, jei patinka, nes paprasta:)

Anonimas - Eglute

2007-09-11 20:21:15
Mano vyras ir nera nutukes, bet jam rado cholesteroli padidejusi, nors viskas kita buvo gerai. Ir zinau kodel :) jis valgo rytais kiausiniu, o ten yra daug cholesterolio. Gal ir Jus kaisiniu daug valgote?

Anonimas - Mama

2007-08-17 09:45:37
Siuo metu jau kalbama, kad ne riebus maistas yra cholesterolio pertekliaus priezastis, o nesveikas gyvenimo budas. Pasirodo, kad su maistu gaunamas cholesterolis sudaro tik apie 30proc viso cholesterolio kraujyje... Taigi, neuztenka vien nevalgyti riebaus maisto ir kiausiniu. reikia ir daugiau judeti, nes cholesterolis riebalas, o judedami juos ir deginame. taip pat reikia maziau nervintis, nes stresas "suklaidina" musu organizma ir jis praded... Plačiau

Anonimas -

2007-08-01 20:00:52
Gal dau kiasuiniu valfote, ar maisto, kuriam gaminti jie naudojami? Nes kiasuinuose yra labai daug cholesterolio..

Anonimas - reda

2007-07-30 15:50:55
Man 46metai.Mano cholesterolio koncentr.kraujyje7,4mml/l.Esu nenutukusi(ugis163,sveriu65).Riebiai nevalgau, tik megstu saldumynus, mazokai judu,daznokai stresuoju,esu nervuota.Tai gal cia ir yra priezastis?

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.