ES struktūrinės paramos interneto svetainėje www.esparama.lt sukurtas informatyvus, aktualus ir patogus skyrelis „ES paramos barometras“ : ES paramos pagal 2004-2006 m. bendrąjį programavimo dokumentą barometras ir Sanglaudos fondo barometras.

Čia skelbiama nuolat atnaujinama informacija apie ES paramos pagal Lietuvos 2004-2006 m. bendrąjį programavimo dokumentą (BPD) įsisavinimą ir Sanglaudos fondo paramą. Lentelėse ir grafikuose galima greitai ir patogiai rasti duomenų apie ES lėšų įsisavinimą nuo 2004 m. iki dabartinio momento: baigtų ir dar įgyvendinamų projektų statistiką, ES lėšų įsisavinimo tempus ir planus, kuriuos reikia įgyvendinti iki 2007 m. pabaigos, kad BPD lėšos nebūtų prarastos. „ES paramos barometre“ skelbiama informacija kasdien atnaujinama, tai leis svetainės lankytojams operatyviai susipažinti su šios dienos ES struktūrinės paramos įsisavinimo duomenimis.

Šioje svetainėje taip pat skelbiama detali informacija apie ES struktūrinę politiką ir ES struktūrinius fondus, paramos tikslus, planavimo ir įgyvendinimo principus, pasirengimą 2007-2013 m. ES struktūrinės paramos panaudojimui. Be to, čia galima rasti ES struktūrinių fondų ir Sanglaudos fondo projektų žemėlapius, kuriuose pateikta informacija apie ES paramos panaudojimą Lietuvoje pagal apskritis ir savivaldybes, skelbiami visų finansuojamų projektų sąrašai. Interneto svetainėje www.esparama.lt patogu susipažinti ne tik su naujausiais duomenimis, reikalingais teisės aktais, ES paramos administravimo sistema, bet ir su viešinimo priemonėmis bei informacinių ženklų naudojimu.

Barometro reklaminė juostelę galite parsisiųsti ir naudoti savo tinklalapiuose. Parsisiųsti

Turinį publikavo: Finansų ministerija. Finansų ministerijos Viešųjų ryšių skyrius, tel. 2399 296