Prancūziška dieta

Ji veiksminga. Kaip ir kitose dietose, taip ir čia būtina laikytis griežto
grafiko. Prancūzų dietos laikomasi 14 dienų. Jos metu negalima vartoti druskos,
cukraus, alkoholio, duonos ir kitų miltinių produktų. Griežtai negalima keisti
meniu, nes nebus jokio poveikio: tik toks vartojamo maisto eiliškumas sąlygoja
būtinus apykaitos procesus.

1 – oji diena

Pusryčiai – juoda kava.
Pietūs – 2 kiaušiniai, lapinės salotos, pomidoras.
Vakarienė – gabalėlis neriebios virtos mėsos, lapinės salotos.

2 – oji diena

Pusryčiai – juoda kava, džiūvėsėlis.
Pietūs – gabalėlis virtos mėsos.
Vakarienė – kumpis arba virta dešra be riebalų, lapinės salotos.

3 – oji diena

Pusryčiai – juoda kava, džiūvėsėlis.
Pietūs – morka, kepta su augaliniu aliejumi, pomidoras, mandarinas arba
apelsinas.
Vakarienė – 2 kiaušiniai, neriebi dešra, lapinės salotos.

4 – oji diena

Pusryčiai – juoda kava, džiūvėsėlis.
Pietūs – vienas kiaušinis, šviežia morka, sūris.
Vakarienė – vaisinės salotos, kefyras.

5 – oji diena

Pusryčiai – tarkuota morka su citrinos sultimis.
Pietūs – virta žuvis, pomidoras.
Vakarienė – gabalėlis virtos mėsos.

6 – oji diena

Pusryčiai – juoda kava.
Pietūs – virta vištiena, lapinės salotos.
Vakarienė – gabalėlis virtos mėsos.

7 – oji diena

Pusryčiai – arbata.
Pietūs – virta mėsa, vaisiai.
Vakarienė – neriebi kumpis arba dešra.

8 – oji diena

Pusryčiai – juoda kava.
Pietūs – 2 kiaušiniai, lapinės salotos, pomidoras.
Vakarienė – gabalėlis neriebios virtos mėsos, lapinės salotos.

9 – oji diena

Pusryčiai – juoda kava, džiūvėsėlis.
Pietūs – gabalėlis virtos mėsos.
Vakarienė – kumpis arba virta dešra be riebalų, lapinės salotos.

10 – oji diena

Pusryčiai – juoda kava, džiūvėsėlis.
Pietūs – morka, kepta su augaliniu aliejumi, pomidoras, mandarinas arba
apelsinas.
Vakarienė – 2 kiaušiniai, neriebi dešra, lapinės salotos.

11 – oji diena

Pusryčiai – juoda kava, džiūvėsėlis.
Pietūs – vienas kiaušinis, šviežia morka, sūris.
Vakarienė – vaisinės salotos, kefyras.

12 – oji diena

Pusryčiai – tarkuota morka su citrinių sultimis.
Pietūs – virta žuvis, pomidoras.
Vakarienė – gabalėlis virtos mėsos.

13 – oji diena

Pusryčiai – juoda kava.
Pietūs – virta vištiena, lapinės salotos.
Vakarienė – gabalėlis virtos mėsos.

14 – oji diena

Pusryčiai – arbata.
Pietūs – virta mėsa, vaisiai.
Vakarienė – neriebus kumpis arba dešra.