Plaukų augimui skatinti – procedūros klinikose

Kiekviena moteris svajoja apie sveikus, ilgus bei stiprius plaukus. Tačiau kartais atrodo, kad plaukai neauga lyg tyčia, greitai skilinėja, veliasi, pučiasi ar slenka. Su plaukų slinkimu susiduria ne tik moterys, bet ir vyrai. Daugeliu atvejų tai yra nulemta genetikos, tačiau norint sustiprinti plauko svogūnėlį, užsiauginti vešlesnius plaukus ar paslėpti matomą plikę, sprendimu gali tapti profesionalios procedūros plaukams.

Plaukų augimą skatinančios procedūros dažniausiai atliekamos specializuotose klinikose, o tam, kad jų veiksmingumas siektų kuo didesnį procentą, svarbu atlikti šių kursą bei palaikomąsias procedūras. Profesionalios plaukų procedūros nėra pigios, tačiau paremtos tyrimais bei teigiamu jų poveikiu, todėl susidūrus su, atrodytų, nesibaigiančiu plaukų slinkimu, sustiprinti plaukus galima. Kai kuriais atvejais, kai plaukų retėjimas tampa ligos pasekme, ampulės ar serumai susidoroti su problema gali nepadėti ir profesionalių specialistų pagalba tampa neišvengiama. Neturint pakankamo santaupų kiekio, kreditų klausimais galima kreiptis į finansavimą teikiančią bendrovę, kuri gali padėti suteikiant paskolą brangiau kainuojančioms paslaugoms apmokėti ar esant poreikiui įsigyti tam tikras medicinines prekes.

Kadangi bet kokio tipo paskola yra finansinis įsipareigojimas, kurį reikės laiku įvykdyti, svarbu įvertinti asmenines skolinimosi galimybes. Banko suteikiamas kreditas gali finansuoti ne tik jau minėtas brangiau kainuojančias paslaugas, bet ir didesnius pirkinius, pavyzdžiui, namų naudojimui skirtas papildomas plaukų priežiūros priemones, aparatus. Bendrovė skolina palankiomis sąlygomis, todėl esant poreikiui, pakonsultuos kredito termino, palūkanų ir kitais kylančiais klausimais. Tad kokios klinikose atliekamos procedūros yra veiksmingos plaukų augimui skatinti ir yra pelniusios teigiamus klientų atsiliepimus?

Mezoterapija – sveikiems ir naujai augantiems plaukams

Pastaraisiais metais ypač išpopuliarėjo adatinės mezoterapijos procedūra plaukams. Šios procedūros metu į galvos odą yra įleidžiami arba specialūs vitaminai plaukams, arba procedūrą atliekančio žmogaus trombocitais praturtinta plazma, dar vadinama PRP. Procedūros metu žmogaus plaukų šaknys gauna pačių įvairiausių vitaminų, kurie aktyvina ir stimuliuoja plaukų augimo funkcijas. Žmogaus trombocitais praturtinta plazma, suleista adatiniu būdu į galvos odą, skatina naujų, stiprių plaukų augimą. Taip pat trombocitai skatina kolageno gamybą, išlaiko ląstelių gyvybingumą. Ne viena moteris atlikusi šios procedūros kursą džiaugiasi naujai augančiais naujais plaukais, kuriuos nesunku pastebėti. Verta paminėti, kad po mezoterapijos procedūros nauji plaukai ima augti maždaug po 3 mėnesių. Kai kuriems asmenims procedūra geriausiai suveikia po 6 mėnesių, tad iki tol nepastebėjus aktyvaus plaukelių augimo, nerimauti neverta.

Taip pat mezoterpaija taikoma kaip profilaktinė priemonė nuo ankstyvo žilų plaukų atsiradimo. Rekomenduojama atlikti 5 procedūras kas 10 dienų, o vėliau pakanka palaikomosios kartą per mėnesį, siekiant efektingiausių ir greičiausiai pastebimų rezultatų. Mezoterapija nėra skausminga procedūra, tačiau pacientui pageidaujant, visuomet gali būti atliekamas nuskausminimas anestetikais.

Užpildai plaukams – inovatyvi technologija

Specialūs plaukų užpildai taip pat gali būti atliekami ir moterims, ir vyrams. Užpildai ne tik stabdo slinkimą, skatina naujų plaukų augimą, bet ir yra tinkami tokioms ligoms kaip androgenetinė alopeacija gydyti. Inovatyvios technologijos dėka, užpildai tinka ir turintiems persodintus plaukus, kadangi išlaiko ilgesnį jų gyvavimo ciklą.

Tokių užpildų sudėtį dažniausiai sudaro įvairūs peptidai, atsakingi už skirtingas galvos odos bei plaukų funkcijas. Jie aprūpina galvos odą, plaukų šaknis maitinamosiomis medžiagomis, slopina plaukų depigmentaciją, intensyviai drėkina plauko folikulą, veikia kaip antioksidantinė apsauga, apsaugo plaukų ląsteles nuo streso, UV spindulių, skatina kolageno gamybą, prailgina plaukų augimo fazę. Ši procedūra kaip ir mezoterapija atliekama adatiniu būdu, suleidžiant peptidus į galvos odą.