Trintai sriubai paskaninti

Trintos sriubos labai sveika. Jos lengvai virškinamos ir nėra labai
kaloringos. Sukurta pačių įvairiausių jų receptų, tad galima išsirinkti sau
labiausiai patinkančius ir paeksperimentuoti virtuvėje. Šį kartą norime patarti,
kaip tokias trintas sriubas galima pagardinti.

Tokiai sriubai paskaninti tinka ne tik baltos duonos gruzdučiai ar smulkinti
skrebučiai, bet ir kiti produktai. Šį kartą patariame, kuo galima panardinti
trintas sriubas.

Dešra. Karštai rūkytą dešrą supjaustykite plonais griežinėliais, paskui
juostelėmis ir kelias minutes pakepinkite aliejuje su šaukšteliu džiovintų
mairūnų. Dėkite į sriubą ties lėkštės viduriu. Ant viršaus galite užbarstyti
petražolių.

Grybai. Jie yra puikaus skonio, kvapo ir vertinami dėl naudingųjų
savybių. Grybai turi mažai riebalų ir daug baltymų. Šviežius stambiai smulkintus
apie 5 minutes pakepinkite svieste, sumaišykite su šviežiomis smulkintomis
petražolėmis ir krapais.

Ikrai. Ties lėkštės viduriu ant sriubos įkrėskite porą šaukštelių
grietinės, šalia paberkite porą šaukštelių raudonųjų arba baltyminių ikrų ir
tiek pat smulkintų svogūnų laiškų.

Avių pieno sūris. Šį sūrį susmulkinkite ir užbarstykite ant sriubos. Ant
viršaus dar uždėkite šviežių šalavijų ar mėtos lapelių.

Jei žinote dar kitokių paskaninimo būdų, tai kviečiame pasidalinti
komentaruose.