Naujienose Vaistuose Ligose Detalioji paieška
Mob
Versija
Prisijunkite - daugiau informacijos, daugiau naujienų, daugiau galimybių!
Užsiregistruoti Priminti slaptažodį
Apklausa
Atšilus orams, padažnėja kojų tinimai, paūmėja venų varikozė , labiau jaučiamas kojų nuovargis.Ką Jūs renkatės šių simptomų gydymui:

Balsavimai
Dienos anekdotasPrenumeruoti RSS

Iš dviejų chirurgų pokalbio:
- Na, kaip operacija?
- Nuobodi... Su narkoze...

archyvas
Pasveik.lt aplikaciją Jūs galite parsisiųsti ne tik
iPhone bet ir Android telefonams !
Skelbti

dolmen

VIP

2009-10-05 14:34:15
Lietuvoje ne kaip visam sviete- kas ka nori tas ta ir pardavineja. As manau, kad gydyme turetu dalyvauti gydytojas- vaistineje visi kaip pardavejai- ka jie gali zinoti apien guydyma, ko man reikia, kaip mano problemas isspresti- manau, kad ka paskyre gydytojas, ta svarbu kad ir atiduotu vaistineje. As sia situacija pamaciau su dikloberlu- prasiau vieno, o duoda kazkokius pigius- neaisku ar is viso veikia!

VIP

2009-10-05 14:31:11

egle

2009-10-02 15:09:11
nu rasai kaip tikras vaistininkas- klaidu nerealiai:) net sunku skaityti:;))

paulius

2009-10-02 15:07:34
as pats vaistininkas- recepto reikalauju tik antibiotikams ir siaip rimtiems vaistams- nu tiems, kur tikrai reikia- nuo sirdies, galvos:) ir pan. nuo skausmo dolmen kaip ir nimesil ar ibuproma duodu (manaukad zmogui padews betkuris vaistininkas)

leonas 1

2009-10-02 14:53:37
ar reikia dolmen recepta gauti? ar vaistine normaliai parduos?

Anonimas - anzelika

2008-12-16 11:14:08
Sveikas, Jonai, dolmen geras ne tik dantu skausmui, bet ir nuo migrenos- pati bandziau:) Visai nieko- labai geraai kad galima vartoti nevalgius(man kai skauda galva , tai nieko negaliu valgyti, net ziureti i maista negaliu!!!!!!!!!),tikiuosi ir tau pades: ))

Anonimas - jonas

2008-12-11 16:58:12
Klausykite, gal kas nors girdejote apie toki dolmen- man dantiste issrase nuo dantu- sake, kad nuims skausma. Gal kas nors naudojote toki?:)

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.